sunnuntai, 14. huhtikuu 2013

Elämäntapa uusiksi

 

Tarkoituksena laihtua ensin edes 5kiloa ja toivottavasti joskus lopulta paljon paljon enemmän. Vielä siis 5kilon jälkeenkin olisin reilusti ylipainonen, mutta pienestä on hyvä aloittaa... Apuna on kiloklubi, heiaheia.com, koira (?), kuntosalijäsenyys + pieni ja vaatimaton kotikuntosali.

Mun suurimmat ongelmat ei liity liikuntaan, vaan ruokavalioon tai pikemminkin sen puutteeseen... Syön huonosti, tiedän sen, oon aina syöny ja se on nyt ensimmäinen korjattava asia. Syön hirveen epäsäännöllisesti ja liian vähän ja ihan vääränlaista ruokaa ja juon liikaa limuja ja energiajuomaa ja liian vähän vettä.

Sen sijaan liikuntapuoli on kunnossa; käyn kerran tai kaks viikossa kuntosalilla, riippuu siitä miten sinne pääsen lasten, miehen epäsäännöllisen työn takia.

Mä pyrin joka toinen ilta käymään koiran kanssa kävelyllä, vaikka se tuskin mitään ees hyödyttää, kun jokanen jätös ja ruohomätäs on koiran nuuskittava, siinä ehi juurikaan edes hikoilla tai hengästyy.

Pyöräilen (kuntopyörällä) n. 20km päivässä, se on vähän, mutta vielä tammikuun alussa en jaksanu kilometriäkään polkaista yhtä soittoa, aloitin sen vähästä.

WIIn urheilu-fittnes-jumppapelit lasken myös liikunnaksi, mut liikunnaksi en laske ns. hyötyliikuntaa tai arkiaskareita...

Crosstrainer on kotona ja sillä en kyllä pysty minuuttiakaan tekemään vielä, ehkä kesään mennessä sitten jaksaa paremmin, on täs tätä aikaa...

Kahvakuulailua pari kertaa viikossa.

Mut ei siinä paljoa liikunnat auta, ku on sapuskapuoli rempallaan.

Ja hei, ostin pleikkarille zumba-pelinkin...


Tänään 15.4.2013 klo 10.45 mittani:

vaatekoko: 48/50 (pakko myöntää, jotta 44/46 ei kyllä enää riitä)

paino: 90,1kg

vyötärö: 105cm

lantio: 125cm

rinnanympärys: 110cm

reisi: 62cm

pohje: 43cm

käsivarsi: 39cm


Tämän ensimmäisen viikon aikana en laihduta, enkä muuta ruokavaliota enkä mitään muutakaan, vaan syön, liikun ja elän, kuten tähänkin asti, merkiten kuitenkin ruoat, liikunnat ja sun muut... Näkeepähän sitten listana, että kuinka paljon sitä parannettavaa oikein onkaan!

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...