Tässä muutamana päivänä olen pohtinut olisko järkevää tehdä viikon ruokalista kerralla ja pitäytyä sitten siinä vaiko mennä vaan päivä kerrallaan. Toisaalta en ole kovinkaan suuri lista- tai aikatauluihminen vaikka pakostikin näin kotiäitinä(kin) ollessa määrää lasten koulut, kerhot ja harrastukset suureksi osaksi päivärutiineja.

Toisaalta mikä olisikaan helpompaa kuin näin aikataulutetut päivärutiinit laihdutuksen kannalta, tarvitsee joka aamu nousta ylös samaan aikaan ja lasten mentyä kouluihinsa on sitä omaa aikaa sitten tehdä niitä jumppia ja suunnitella ruokia... Ihanteellista!?! Nuorimmainen on kerhossa näin tiistai- ja torstaiaamupäivisin 3tuntia, vielä ihanteellisempaa. Eikä miestäkään paikalla näy häiritsemässä...

Mutta kuten todettu, niin nämät ensimmäiset 2 viikkoa käytän nykyisen tilanteen kartoitukseen siitä, mitä teen ja millainen olen. Olen jo todennut, että syön huonosti ja aivan väärin, hävettävän huonosti ja väärin ja siinä on se suurin muutoksen paikka. Ehkäpä saisinkin jo jokusen kilon putoamaan jo pelkästään ruokavaliomuutokselle, vaikken liikuntaa lisäisikään. Haluni on kuitenkin pudottaa lopulta ainakin se 15kg, mieluusti enemmänkin.